57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6
Úvod / Informácie / Ochrana osobných údajov
Tlačiť

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES , ktoré sú účinné od 25. 5. 2018.

Ochrana osobných údajov

1.1 Ochrana osobných údajov kupujúceho, ktorý je fyzickou osobou, je poskytovaná zákonom č. 101/2000 Zb. O ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov"). Dozor nad ochranou osobných údajov vykonáva Úrad na ochranu osobných údajov. Prevádzkovateľ sa zaväzuje s nariadením Europskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 zo dňa 27.4.2016 a Zákon 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení a doplnení niektorých zákonov o ochrane fyzických osôb v súvislosti zo spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov spracovávať tieto údaje podľa tohoto zákona.

1.2. Kupujúci súhlasí so spracovaním týchto svojich osobných údajov: meno a priezvisko, adresa bydliska, identifikačné číslo, daňové identifikačné číslo, adresa elektronickej pošty (e-mailová adresa kupujúceho), telefónne číslo, adresy prevádzok (ďalej spoločne všetko len ako "osobné údaje"). Pri registrácii sú tieto údaje uchovávané v chránenej databáze na serveri, aby sa nemuseli nanovo zapisovať pri ďalšej návšteve. Sú nutné pre náš účtovný a fakturačný systém. Svoje údaje a ďalšie nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť a ak si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o a Vaše konto bude zmazané.

1.3. Kupujúci súhlasí so spracovaním osobných údajov predávajúcim, a to pre účely realizácie práv a povinností z kúpnej zmluvy a pre účely vedenia používateľského účtu. Toto spracovanie je nevyhnutné na plnenie kúpnej zmluvy a zmluvy o užívaní webového rozhrania obchodu. V prípade, že kupujúci s poskytnutím svojich údajov na tento účel nesúhlasí, nemožno vyššie uvedenej zmluvy uzavrieť. Za týmto účelom sa budú v nevyhnutnom rozsahu spracovávanej identifikačné údaje kupujúceho uvedené pri uzatváraní zmluvy vrátane kontaktných údajov, a ďalej informácie vzťahujúce sa k predmetu zmluvy (napr. Identifikácia tovaru, spôsob úhrady kúpnej ceny ). Tento rozsah osobných údajov je predávajúci oprávnený spracovávať za účelom ochrany svojich práv v prípade sporu s kupujúcim.

1.4 Podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo okrem iného na opravu nesprávnych, neúplných a neaktuálnych osobných údajov, na informácie o zozname osobných údajov, ktoré o Vás spracúvame a ďalšie práva uvedené v § 28 ods. 1 cit. zákona.
Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou tretích, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. Sú to najmä banky, doručovateľské služby , kuriéri (kontaktné údaje na dodanie), orgánom činným v trestom konaní. Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorázovo napríklad pre vybavenie Vašej konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

1.5. Kupujúci berie na vedomie, že je povinný svoje osobné údaje (pri registrácii, vo svojom užívateľskom účte, pri objednávke uskutočnenej z webového rozhrania obchodu) uvádzať správne a pravdivo a že je povinný bez zbytočného odkladu informovať predávajúceho o zmene vo svojich osobných údajoch.

1.6. Osobné údaje budú spracovávané po dobu neurčitú. Osobné údaje budú spracovávané v elektronickej podobe automatizovaným spôsobom alebo v tlačenej podobe neautomatizovaným spôsobom.

1.7. Kupujúci na základe uzatvorenej zmluvy podľa zákona č. 22/2004 Z. z. o elektronickom obchode a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších právnych predpisov spracúva osobné údaje uvedené v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy predávajúcim.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

445/45R19.5 ETT100 160J 20PR

INFINITY

445/45R19.5 ETT100 160J 20PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

304,85 € 372,90 €

skladom

16x6.50-8 6PR TL K358 59/70A4

KENDA

16x6.50-8 6PR TL K358 59/70A4

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

25,90 € 31,00 €

skladom

16x6.50-8 6PR TL K500

KENDA

16x6.50-8 6PR TL K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

27,60 € 48,00 €

skladom

SP446 315/70R22.5 154L/152M 3PSF

DUNLOP

SP446 315/70R22.5 154L/152M 3PSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

388,95 € 454,00 €

skladom

7.00-12 16PR  K610 Kinetics

KENDA

7.00-12 16PR K610 Kinetics

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

134,90 € 187,60 €

skladom

195/65R15 91H SPT BLURESPONSE

DUNLOP

195/65R15 91H SPT BLURESPONSE

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

56,43 €

skladom

16.9-28 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

394,50 € 480,00 €

skladom

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

394,50 € 480,00 €

skladom

12-16.5 12PR  POWER GRIP HD

KENDA

12-16.5 12PR POWER GRIP HD

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

179,85 € 220,00 €

na dotaz

245/70R17.5 NR202 136M M+S

KAMA

245/70R17.5 NR202 136M M+S

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

168,50 € 198,50 €

skladom

16.9-30 14PR TT KNK50

OZKA (Seha)

16.9-30 14PR TT KNK50

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

359,60 € 418,00 €

2-3 dni

315/70R22.5 KMAX D GEN-2 154L152M 3PSF

GOODYEAR

315/70R22.5 KMAX D GEN-2 154L152M 3PSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

427,00 € 518,00 €

skladom

460/70R24 DURAFORCE UTILITY TL 159A

FIRESTONE

460/70R24 DURAFORCE UTILITY TL 159A

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

595,50 € 680,00 €

skladom

295/60R22.5 KTD300 150/147L 3PMSF

LEAO (Ling Long)

295/60R22.5 KTD300 150/147L 3PMSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

239,80 €

skladom

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

CORDIANT (Tyrex)

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

268,50 € 329,00 €

skladom