57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6
Úvod / Informácie / Ochrana osobných údajov
Tlačiť

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES , ktoré sú účinné od 25. 5. 2018.

Ochrana osobných údajov

1.1 Ochrana osobných údajov kupujúceho, ktorý je fyzickou osobou, je poskytovaná zákonom č. 101/2000 Zb. O ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov"). Dozor nad ochranou osobných údajov vykonáva Úrad na ochranu osobných údajov. Prevádzkovateľ sa zaväzuje s nariadením Europskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 zo dňa 27.4.2016 a Zákon 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení a doplnení niektorých zákonov o ochrane fyzických osôb v súvislosti zo spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov spracovávať tieto údaje podľa tohoto zákona.

1.2. Kupujúci súhlasí so spracovaním týchto svojich osobných údajov: meno a priezvisko, adresa bydliska, identifikačné číslo, daňové identifikačné číslo, adresa elektronickej pošty (e-mailová adresa kupujúceho), telefónne číslo, adresy prevádzok (ďalej spoločne všetko len ako "osobné údaje"). Pri registrácii sú tieto údaje uchovávané v chránenej databáze na serveri, aby sa nemuseli nanovo zapisovať pri ďalšej návšteve. Sú nutné pre náš účtovný a fakturačný systém. Svoje údaje a ďalšie nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť a ak si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o a Vaše konto bude zmazané.

1.3. Kupujúci súhlasí so spracovaním osobných údajov predávajúcim, a to pre účely realizácie práv a povinností z kúpnej zmluvy a pre účely vedenia používateľského účtu. Toto spracovanie je nevyhnutné na plnenie kúpnej zmluvy a zmluvy o užívaní webového rozhrania obchodu. V prípade, že kupujúci s poskytnutím svojich údajov na tento účel nesúhlasí, nemožno vyššie uvedenej zmluvy uzavrieť. Za týmto účelom sa budú v nevyhnutnom rozsahu spracovávanej identifikačné údaje kupujúceho uvedené pri uzatváraní zmluvy vrátane kontaktných údajov, a ďalej informácie vzťahujúce sa k predmetu zmluvy (napr. Identifikácia tovaru, spôsob úhrady kúpnej ceny ). Tento rozsah osobných údajov je predávajúci oprávnený spracovávať za účelom ochrany svojich práv v prípade sporu s kupujúcim.

1.4 Podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo okrem iného na opravu nesprávnych, neúplných a neaktuálnych osobných údajov, na informácie o zozname osobných údajov, ktoré o Vás spracúvame a ďalšie práva uvedené v § 28 ods. 1 cit. zákona.
Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou tretích, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. Sú to najmä banky, doručovateľské služby , kuriéri (kontaktné údaje na dodanie), orgánom činným v trestom konaní. Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorázovo napríklad pre vybavenie Vašej konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

1.5. Kupujúci berie na vedomie, že je povinný svoje osobné údaje (pri registrácii, vo svojom užívateľskom účte, pri objednávke uskutočnenej z webového rozhrania obchodu) uvádzať správne a pravdivo a že je povinný bez zbytočného odkladu informovať predávajúceho o zmene vo svojich osobných údajoch.

1.6. Osobné údaje budú spracovávané po dobu neurčitú. Osobné údaje budú spracovávané v elektronickej podobe automatizovaným spôsobom alebo v tlačenej podobe neautomatizovaným spôsobom.

1.7. Kupujúci na základe uzatvorenej zmluvy podľa zákona č. 22/2004 Z. z. o elektronickom obchode a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších právnych predpisov spracúva osobné údaje uvedené v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy predávajúcim.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

8.15-15 145A5  14PR TL PL 801

BKT

8.15-15 145A5 14PR TL PL 801

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

161,80 €

8-14 dní

385/65R22.5 DRT2 HL  164K/158L  3PMSF

DEBICA

385/65R22.5 DRT2 HL 164K/158L 3PMSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

409,50 € 466,31 €

skladom

215/55R17 94H WinterContact TS 870 P

CONTINENTAL

215/55R17 94H WinterContact TS 870 P

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

159,00 €

skladom

315/80R22.5 156/152L HF768

AGATE

315/80R22.5 156/152L HF768

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

329,98 € 412,00 €

skladom

195/50R16 88H TL WP-52 XL

KUMHO

195/50R16 88H TL WP-52 XL

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

79,80 € 98,30 €

skladom

385/65R22.5 160K TR-1 Professional

CORDIANT (Tyrex)

385/65R22.5 160K TR-1 Professional

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

389,95 € 455,21 €

skladom

435/50R19.5 OH-111 22PR 160J

OTANI

435/50R19.5 OH-111 22PR 160J

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

389,98 € 462,18 €

skladom

295/80R22.5 152 L FR-1 Profesional

CORDIANT (Tyrex)

295/80R22.5 152 L FR-1 Profesional

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

386,00 €

skladom

16.9-28 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

505,00 € 586,00 €

2-3 dni

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

505,00 € 555,00 €

2-3 dni

315/60R22.5 NEO FUEL S+ 154/148L 20PR TL

AEOLUS

315/60R22.5 NEO FUEL S+ 154/148L 20PR TL

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

389,50 € 488,84 €

skladom

445/45R19.5 OH-111 22PR 160J 3PMSF

OTANI

445/45R19.5 OH-111 22PR 160J 3PMSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

395,00 € 462,18 €

skladom

7.50-16 115A8  8PR TT AS-504

BKT

7.50-16 115A8 8PR TT AS-504

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

83,90 € 112,00 €

skladom

10.0/75-15.3 INTR1 10PR TL

MARCHER

10.0/75-15.3 INTR1 10PR TL

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

128,00 €

2-3 dni

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

CORDIANT (Tyrex)

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

398,00 € 416,00 €

skladom