57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6
Úvod / Informácie / Ochrana osobných údajov
Tlačiť

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES , ktoré sú účinné od 25. 5. 2018.

Ochrana osobných údajov

1.1 Ochrana osobných údajov kupujúceho, ktorý je fyzickou osobou, je poskytovaná zákonom č. 101/2000 Zb. O ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov"). Dozor nad ochranou osobných údajov vykonáva Úrad na ochranu osobných údajov. Prevádzkovateľ sa zaväzuje s nariadením Europskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 zo dňa 27.4.2016 a Zákon 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení a doplnení niektorých zákonov o ochrane fyzických osôb v súvislosti zo spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov spracovávať tieto údaje podľa tohoto zákona.

1.2. Kupujúci súhlasí so spracovaním týchto svojich osobných údajov: meno a priezvisko, adresa bydliska, identifikačné číslo, daňové identifikačné číslo, adresa elektronickej pošty (e-mailová adresa kupujúceho), telefónne číslo, adresy prevádzok (ďalej spoločne všetko len ako "osobné údaje"). Pri registrácii sú tieto údaje uchovávané v chránenej databáze na serveri, aby sa nemuseli nanovo zapisovať pri ďalšej návšteve. Sú nutné pre náš účtovný a fakturačný systém. Svoje údaje a ďalšie nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť a ak si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o a Vaše konto bude zmazané.

1.3. Kupujúci súhlasí so spracovaním osobných údajov predávajúcim, a to pre účely realizácie práv a povinností z kúpnej zmluvy a pre účely vedenia používateľského účtu. Toto spracovanie je nevyhnutné na plnenie kúpnej zmluvy a zmluvy o užívaní webového rozhrania obchodu. V prípade, že kupujúci s poskytnutím svojich údajov na tento účel nesúhlasí, nemožno vyššie uvedenej zmluvy uzavrieť. Za týmto účelom sa budú v nevyhnutnom rozsahu spracovávanej identifikačné údaje kupujúceho uvedené pri uzatváraní zmluvy vrátane kontaktných údajov, a ďalej informácie vzťahujúce sa k predmetu zmluvy (napr. Identifikácia tovaru, spôsob úhrady kúpnej ceny ). Tento rozsah osobných údajov je predávajúci oprávnený spracovávať za účelom ochrany svojich práv v prípade sporu s kupujúcim.

1.4 Podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo okrem iného na opravu nesprávnych, neúplných a neaktuálnych osobných údajov, na informácie o zozname osobných údajov, ktoré o Vás spracúvame a ďalšie práva uvedené v § 28 ods. 1 cit. zákona.
Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou tretích, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. Sú to najmä banky, doručovateľské služby , kuriéri (kontaktné údaje na dodanie), orgánom činným v trestom konaní. Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorázovo napríklad pre vybavenie Vašej konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

1.5. Kupujúci berie na vedomie, že je povinný svoje osobné údaje (pri registrácii, vo svojom užívateľskom účte, pri objednávke uskutočnenej z webového rozhrania obchodu) uvádzať správne a pravdivo a že je povinný bez zbytočného odkladu informovať predávajúceho o zmene vo svojich osobných údajoch.

1.6. Osobné údaje budú spracovávané po dobu neurčitú. Osobné údaje budú spracovávané v elektronickej podobe automatizovaným spôsobom alebo v tlačenej podobe neautomatizovaným spôsobom.

1.7. Kupujúci na základe uzatvorenej zmluvy podľa zákona č. 22/2004 Z. z. o elektronickom obchode a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších právnych predpisov spracúva osobné údaje uvedené v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy predávajúcim.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

315/70R22.5 DRD2 154L152M M+S 3PMSF

DEBICA

315/70R22.5 DRD2 154L152M M+S 3PMSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

328,50 € 396,70 €

skladom

195/65R15 91T WINTER RESPONSE 2 MS

DUNLOP

195/65R15 91T WINTER RESPONSE 2 MS

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

62,42 €

8 a viac dní

5.00-8 10PR  K610 Kinetics

KENDA

5.00-8 10PR K610 Kinetics

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

66,89 €

skladom

315/70R22.5 KMAX D GEN-2 154L152M 3PSF

GOODYEAR

315/70R22.5 KMAX D GEN-2 154L152M 3PSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

487,50 € 518,00 €

skladom

12.00R20 150J 16PR TT ID304 M+S

KAMA

12.00R20 150J 16PR TT ID304 M+S

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

269,95 € 278,00 €

skladom

R8000UT 460/70 R24  TL  159A8 XL

FIRESTONE

R8000UT 460/70 R24 TL 159A8 XL

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

596,12 € 618,70 €

2 a viac dní

4.10/3.50-6 4PR BLOCK TT Set

DELI

4.10/3.50-6 4PR BLOCK TT Set

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

14,90 € 18,00 €

skladom

205/55R16 91H WinterContact TS 870

CONTINENTAL

205/55R16 91H WinterContact TS 870

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

89,95 € 104,70 €

skladom

SP247 385/65R22.5 HL 164K/158L 3PMSF

DUNLOP

SP247 385/65R22.5 HL 164K/158L 3PMSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

414,00 € 510,00 €

skladom

3.00-4 4PR TT Block Komplet

DELI

3.00-4 4PR TT Block Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

11,80 €

skladom

260x85 4PR TT ST28 Komplet

DELI

260x85 4PR TT ST28 Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

11,95 €

skladom

6.00-9 12PR  K610 Kinetics

KENDA

6.00-9 12PR K610 Kinetics

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

89,75 € 103,50 €

skladom

7.00-12 16PR  K610 Kinetics

KENDA

7.00-12 16PR K610 Kinetics

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

149,85 € 187,60 €

skladom

16.9-28 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

473,03 € 480,00 €

skladom

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

473,03 € 480,00 €

skladom