57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6
Úvod / Informácie / Ochrana osobných údajov
Tlačiť

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES , ktoré sú účinné od 25. 5. 2018.

Ochrana osobných údajov

1.1 Ochrana osobných údajov kupujúceho, ktorý je fyzickou osobou, je poskytovaná zákonom č. 101/2000 Zb. O ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov"). Dozor nad ochranou osobných údajov vykonáva Úrad na ochranu osobných údajov. Prevádzkovateľ sa zaväzuje s nariadením Europskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 zo dňa 27.4.2016 a Zákon 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení a doplnení niektorých zákonov o ochrane fyzických osôb v súvislosti zo spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov spracovávať tieto údaje podľa tohoto zákona.

1.2. Kupujúci súhlasí so spracovaním týchto svojich osobných údajov: meno a priezvisko, adresa bydliska, identifikačné číslo, daňové identifikačné číslo, adresa elektronickej pošty (e-mailová adresa kupujúceho), telefónne číslo, adresy prevádzok (ďalej spoločne všetko len ako "osobné údaje"). Pri registrácii sú tieto údaje uchovávané v chránenej databáze na serveri, aby sa nemuseli nanovo zapisovať pri ďalšej návšteve. Sú nutné pre náš účtovný a fakturačný systém. Svoje údaje a ďalšie nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť a ak si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o a Vaše konto bude zmazané.

1.3. Kupujúci súhlasí so spracovaním osobných údajov predávajúcim, a to pre účely realizácie práv a povinností z kúpnej zmluvy a pre účely vedenia používateľského účtu. Toto spracovanie je nevyhnutné na plnenie kúpnej zmluvy a zmluvy o užívaní webového rozhrania obchodu. V prípade, že kupujúci s poskytnutím svojich údajov na tento účel nesúhlasí, nemožno vyššie uvedenej zmluvy uzavrieť. Za týmto účelom sa budú v nevyhnutnom rozsahu spracovávanej identifikačné údaje kupujúceho uvedené pri uzatváraní zmluvy vrátane kontaktných údajov, a ďalej informácie vzťahujúce sa k predmetu zmluvy (napr. Identifikácia tovaru, spôsob úhrady kúpnej ceny ). Tento rozsah osobných údajov je predávajúci oprávnený spracovávať za účelom ochrany svojich práv v prípade sporu s kupujúcim.

1.4 Podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo okrem iného na opravu nesprávnych, neúplných a neaktuálnych osobných údajov, na informácie o zozname osobných údajov, ktoré o Vás spracúvame a ďalšie práva uvedené v § 28 ods. 1 cit. zákona.
Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou tretích, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. Sú to najmä banky, doručovateľské služby , kuriéri (kontaktné údaje na dodanie), orgánom činným v trestom konaní. Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorázovo napríklad pre vybavenie Vašej konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

1.5. Kupujúci berie na vedomie, že je povinný svoje osobné údaje (pri registrácii, vo svojom užívateľskom účte, pri objednávke uskutočnenej z webového rozhrania obchodu) uvádzať správne a pravdivo a že je povinný bez zbytočného odkladu informovať predávajúceho o zmene vo svojich osobných údajoch.

1.6. Osobné údaje budú spracovávané po dobu neurčitú. Osobné údaje budú spracovávané v elektronickej podobe automatizovaným spôsobom alebo v tlačenej podobe neautomatizovaným spôsobom.

1.7. Kupujúci na základe uzatvorenej zmluvy podľa zákona č. 22/2004 Z. z. o elektronickom obchode a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších právnych predpisov spracúva osobné údaje uvedené v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy predávajúcim.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

15x6.00-6 6PR TL K500

KENDA

15x6.00-6 6PR TL K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

29,98 € 43,20 €

8-14 dní

20x8.00-8 6PR K358 TL Turf

KENDA

20x8.00-8 6PR K358 TL Turf

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

55,00 €

skladom

265/70R17.5 SP446 139/136M 3PSF

DUNLOP

265/70R17.5 SP446 139/136M 3PSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

339,00 € 398,00 €

skladom

315/80R22,5 156/152L HF638 M+S 3PMSF

AGATE

315/80R22,5 156/152L HF638 M+S 3PMSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

305,00 € 396,00 €

skladom

12.4-24 12PR TT TR135

BKT

12.4-24 12PR TT TR135

  • Akcia
  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

209,85 € 284,00 €

skladom

10.50-16 14PR TL AW-702

BKT

10.50-16 14PR TL AW-702

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

204,50 € 296,00 €

skladom

10.0/75-15.3 135A8  18PR TL AW-702

BKT

10.0/75-15.3 135A8 18PR TL AW-702

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

108,78 € 159,30 €

skladom

560/60R22.5 172A8/161D TL FL630 Ultra

BKT

560/60R22.5 172A8/161D TL FL630 Ultra

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

577,67 €

2-3 dni

385/65R22.5 KMAX T G2 164K158L RFID 3PSF

GOODYEAR

385/65R22.5 KMAX T G2 164K158L RFID 3PSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

480,00 € 599,00 €

skladom

SP346 385/65R22.5  160K/158L 3PSF

DUNLOP

SP346 385/65R22.5 160K/158L 3PSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

488,95 € 680,00 €

skladom

CARGO 5 385/65R22.5 HL 164K 3PMSF

SAVA

CARGO 5 385/65R22.5 HL 164K 3PMSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

378,00 € 468,40 €

skladom

SP346 385/55R22.5 160/158L 3PSF

DUNLOP

SP346 385/55R22.5 160/158L 3PSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

517,00 € 663,00 €

skladom

SP247 385/55R22.5 160K/158L M+S 3PSF

DUNLOP

SP247 385/55R22.5 160K/158L M+S 3PSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

508,00 € 673,00 €

skladom

AVANT 5 315/60R22.5  HL 154/148L 3PMSF

SAVA

AVANT 5 315/60R22.5 HL 154/148L 3PMSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

425,00 € 584,12 €

skladom

460/70R24 159A8/159B  XMCL

MICHELIN

460/70R24 159A8/159B XMCL

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

1 035,00 €

2-3 dni