57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

TL20 435/50R19.5 eCube 160J

HANKOOK

TL20 435/50R19.5 eCube 160J

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

419,95 € 479,00 €

skladom

205/55R16 91V EFFIGRIP PERF 2

GOODYEAR

205/55R16 91V EFFIGRIP PERF 2

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

68,94 €

skladom

12-16.5 12PR  ROCK GRIP  HD

KENDA

12-16.5 12PR ROCK GRIP HD

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

199,95 € 235,00 €

skladom

4.00-4 4PR TT ST28 Komplet

DELI

4.00-4 4PR TT ST28 Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

13,70 €

skladom

AGRI STAR II 420/85R28 139D TL

ALLIANCE

AGRI STAR II 420/85R28 139D TL

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

480,50 € 596,00 €

2-3 dni

SP247 385/65R22.5 HL 164K/158L 3PMSF

DUNLOP

SP247 385/65R22.5 HL 164K/158L 3PMSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

379,00 € 438,00 €

skladom

18x8.50-8 K505 TL 8PR 76A4

KENDA

18x8.50-8 K505 TL 8PR 76A4

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

44,70 €

skladom

12.5/80-18 14PR TL IND80 146A8

OZKA (Seha)

12.5/80-18 14PR TL IND80 146A8

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

199,98 € 239,90 €

skladom

6.00-9 12PR  K610 Kinetics

KENDA

6.00-9 12PR K610 Kinetics

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

78,20 € 82,00 €

skladom

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR  Komplet TR13

KENDA

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR Komplet TR13

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

35,40 € 45,00 €

skladom

11.00R20 I-68A 150K 16PR TT M+S

KAMA

11.00R20 I-68A 150K 16PR TT M+S

  • TIP
  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

222,00 € 256,00 €

skladom

315/70R22.5 KMAX D GEN-2 154L152M 3PSF

GOODYEAR

315/70R22.5 KMAX D GEN-2 154L152M 3PSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

427,00 € 518,00 €

skladom

SP346+ 315/70R22.5 156/150L 3PSF

DUNLOP

SP346+ 315/70R22.5 156/150L 3PSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

389,95 € 482,00 €

skladom

CARGO 5 385/65R22.5 HL 164K 3PMSF

SAVA

CARGO 5 385/65R22.5 HL 164K 3PMSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

309,95 € 376,00 €

skladom

10-16.5 10PR  ROCK GRIP  HD

KENDA

10-16.5 10PR ROCK GRIP HD

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

147,85 € 186,00 €

skladom