57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Prerušenie dodávok a expedovanie tovaru.

Od 19.12.2018 do 07.01.2019 bude prevádzka e-Shopu dočasne obmedzená. Všetky objednavky v tomto termíne budú vybavované a následne expedované az v januari 2019.

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontaktne údaje:

GUMEX Slovakia
Cabajská 25A
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1020407135
IČ DPH: SK1020407135

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

6.00-9 TUSKER EasyFIT

STARCO

6.00-9 TUSKER EasyFIT

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

123,00 € 163,00 €

skladom

205/55R16 91T WINTER SPT 5

DUNLOP

205/55R16 91T WINTER SPT 5

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

80,90 €

skladom

SP252 435/50R19.5 160J

DUNLOP

SP252 435/50R19.5 160J

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

439,85 € 506,00 €

skladom

LT235/75R15 WRL DURATRAC 104/101Q OWL TL

GOODYEAR

LT235/75R15 WRL DURATRAC 104/101Q OWL TL

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

91,80 €

skladom

225/45R17 94Y SPORTCONTROL 2 XL FP

FULDA

225/45R17 94Y SPORTCONTROL 2 XL FP

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

70,11 €

2-5 dní

185/55R15 82H SPT BLURESPONSE

DUNLOP

185/55R15 82H SPT BLURESPONSE

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

69,70 € 75,70 €

skladom

10-16.5 10PR  ROCK GRIP  HD

KENDA

10-16.5 10PR ROCK GRIP HD

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

149,50 € 186,00 €

skladom

4.00-4 4PR TT ST28 Komplet

DELI

4.00-4 4PR TT ST28 Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

13,70 €

skladom

18x8.50-8 6PR TL K500

KENDA

18x8.50-8 6PR TL K500

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

34,80 € 43,00 €

skladom

RW06 215/60R16C 103/101T

HANKOOK

RW06 215/60R16C 103/101T

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

96,90 € 105,00 €

skladom

185/60R15 84H EFFIGRIP PERF

GOODYEAR

185/60R15 84H EFFIGRIP PERF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

58,80 € 70,31 €

skladom

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR  Komplet TR13

KENDA

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR Komplet TR13

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

35,40 € 45,00 €

skladom

CARGO 4 385/65R22.5 HL 164K M+S

SAVA

CARGO 4 385/65R22.5 HL 164K M+S

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

307,90 € 356,00 €

8-14 dní

12-16.5 12PR  POWER GRIP HD

KENDA

12-16.5 12PR POWER GRIP HD

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

179,85 € 220,00 €

skladom

16x6.50-8 6PR TL K358 59/70A4

KENDA

16x6.50-8 6PR TL K358 59/70A4

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

22,80 € 31,00 €

skladom