57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

16x6.50-8 6PR TL K500

KENDA

16x6.50-8 6PR TL K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

24,95 € 48,00 €

skladom

16.9-28 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

388,50 € 480,00 €

skladom

3.00-4 4PR TT Block Komplet

DELI

3.00-4 4PR TT Block Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

10,50 €

skladom

18x8.50-8 K505 TL 8PR 76A4

KENDA

18x8.50-8 K505 TL 8PR 76A4

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

39,75 €

skladom

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

388,50 € 480,00 €

skladom

460/70 R24 DURAFORCE UTILITY TL 159A

FIRESTONE

460/70 R24 DURAFORCE UTILITY TL 159A

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

598,00 € 680,00 €

skladom

18x8.50-8 6PR TL K500

KENDA

18x8.50-8 6PR TL K500

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

34,80 € 43,00 €

skladom

195/65R15 91H EFFIGRIP PERF 2

GOODYEAR

195/65R15 91H EFFIGRIP PERF 2

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

56,55 €

skladom

25x8.00-12 P341 6PR

WANDA

25x8.00-12 P341 6PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

74,80 €

skladom

25x10.00-12 P390 6PR

WANDA

25x10.00-12 P390 6PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

68,38 €

skladom

SP446 315/70R22.5  154L/152M 3PSF

DUNLOP

SP446 315/70R22.5 154L/152M 3PSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

391,94 € 454,00 €

skladom

4.80/4.00-8 4PR K357

KENDA

4.80/4.00-8 4PR K357

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

22,80 €

skladom

12.5/80-18 14PR TL IND80 146A8

OZKA (Seha)

12.5/80-18 14PR TL IND80 146A8

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

195,50 € 239,90 €

skladom

11.00R20  I-111 149J 16PR TT M+S

KAMA

11.00R20 I-111 149J 16PR TT M+S

  • TIP
  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

198,96 € 228,00 €

2-5 dní

K538 Executioner  25x8.00-12 43L 6PR TL

KENDA

K538 Executioner 25x8.00-12 43L 6PR TL

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

83,00 € 104,50 €

skladom