57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontaktne údaje:

GUMEX Slovakia
Cabajská 25A
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1020407135
IČ DPH: SK1020407135

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

SP252 435/50R19.5 160J

DUNLOP

SP252 435/50R19.5 160J

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

429,00 € 506,00 €

skladom

15x6.00-6 6PR  ST31

DELI

15x6.00-6 6PR ST31

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

21,90 €

2-3 dni

15x6.00-6 6PR TL ST50

DELI

15x6.00-6 6PR TL ST50

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

19,60 € 25,00 €

6-10 dní

11.2-24 116A6/108A8  8PR TT AS Agri 19

CULTOR

11.2-24 116A6/108A8 8PR TT AS Agri 19

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

169,67 € 176,00 €

skladom

16.9-30 14PR TT KNK50

OZKA (Seha)

16.9-30 14PR TT KNK50

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

344,50 € 418,00 €

skladom

235/75R17.5 NR202 132M M+S

KAMA

235/75R17.5 NR202 132M M+S

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

149,98 € 210,00 €

skladom

16x6.50-8 6PR TL K358 59/70A4

KENDA

16x6.50-8 6PR TL K358 59/70A4

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

22,80 € 31,00 €

skladom

SP446 315/70R22.5  154L/152M 3PSF

DUNLOP

SP446 315/70R22.5 154L/152M 3PSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

379,90 € 454,00 €

skladom

16.9-28 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

388,50 € 480,00 €

2-5 dní

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR  Komplet TR13

KENDA

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR Komplet TR13

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

35,40 € 45,00 €

skladom

KMAX S 315/70R22.5 156/150L 3PSF

GOODYEAR

KMAX S 315/70R22.5 156/150L 3PSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

409,00 € 489,00 €

skladom

KMAX S 315/60R22.5 154L

GOODYEAR

KMAX S 315/60R22.5 154L

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

399,00 € 485,00 €

skladom

4.10/3.50-4 4PR TT S-356 Komplet

DELI

4.10/3.50-4 4PR TT S-356 Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

11,90 € 18,20 €

skladom

7.00-12 16PR  K610 Kinetics

KENDA

7.00-12 16PR K610 Kinetics

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

119,30 €

skladom

225/45R17 94Y SPORTCONTROL 2 XL FP

FULDA

225/45R17 94Y SPORTCONTROL 2 XL FP

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

70,11 €

2-5 dní