57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

CORDIANT (Tyrex)

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

298,76 € 329,00 €

skladom

4.00-4 6PR TT Block Komplet

DELI

4.00-4 6PR TT Block Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

15,90 € 19,80 €

skladom

460/70R24 DURAFORCE UTILITY TL 159A

FIRESTONE

460/70R24 DURAFORCE UTILITY TL 159A

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

630,88 € 680,00 €

skladom

10.0/75-15.3 123 A6 10PR TT VL30 ASHK

ASHK

10.0/75-15.3 123 A6 10PR TT VL30 ASHK

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

111,21 € 131,00 €

skladom

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR  Komplet TR13

KENDA

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR Komplet TR13

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

37,50 € 45,00 €

skladom

12.5/80-18 148A8  16PR TL AW-702

BKT

12.5/80-18 148A8 16PR TL AW-702

  • Akcia
  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

169,70 € 205,00 €

skladom

6.00-9 12PR  K610 Kinetics

KENDA

6.00-9 12PR K610 Kinetics

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

83,90 €

skladom

245/70R17.5 NF202 136/134M

KAMA

245/70R17.5 NF202 136/134M

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

175,50 € 195,00 €

skladom

4.00-4 4PR TT ST28 Komplet

DELI

4.00-4 4PR TT ST28 Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

13,70 €

skladom

4.10/3.50-6 4PR BLOCK TT Set

DELI

4.10/3.50-6 4PR BLOCK TT Set

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

14,90 € 18,00 €

skladom

16x7.50-8 6PR TL Super Turf K500

KENDA

16x7.50-8 6PR TL Super Turf K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

33,60 € 48,00 €

skladom

20x10.00-8 6PR TL K500

KENDA

20x10.00-8 6PR TL K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

48,75 € 74,90 €

skladom

15x6.00-6 K358 TT 6PR Set

KENDA

15x6.00-6 K358 TT 6PR Set

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

25,08 €

skladom

4.10/3.50-4 4PR TT S-356 Komplet

DELI

4.10/3.50-4 4PR TT S-356 Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

12,40 € 18,20 €

skladom

20x10.00-10 6PR TL K500

KENDA

20x10.00-10 6PR TL K500

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

48,95 €

skladom