57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontaktne údaje:

GUMEX Slovakia
Cabajská 25A
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

16x6.50-8 6PR TL K500

KENDA

16x6.50-8 6PR TL K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

24,95 € 48,00 €

2-3 dni

460/70 R24 DURAFORCE UTILITY TL 159A

FIRESTONE

460/70 R24 DURAFORCE UTILITY TL 159A

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

585,00 € 680,00 €

skladom

11.00R20 I-68A 150K 16PR TT M+S

KAMA

11.00R20 I-68A 150K 16PR TT M+S

  • TIP
  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

199,98 € 238,00 €

skladom

4.10/3.50-4 4PR TT S-356 Komplet

DELI

4.10/3.50-4 4PR TT S-356 Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

11,90 € 18,20 €

skladom

16.9-30 14PR TT KNK50

OZKA (Seha)

16.9-30 14PR TT KNK50

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

344,50 € 418,00 €

skladom

11.00R20  I-111 149J 16PR TT M+S

KAMA

11.00R20 I-111 149J 16PR TT M+S

  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

194,00 € 228,00 €

skladom

20x10.00-10 6PR TL K500

KENDA

20x10.00-10 6PR TL K500

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

44,80 €

skladom

10-16.5 10PR  ROCK GRIP  HD

KENDA

10-16.5 10PR ROCK GRIP HD

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

149,50 € 186,00 €

skladom

18x8.50-8 K505 TL 8PR 76A4

KENDA

18x8.50-8 K505 TL 8PR 76A4

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

39,75 €

skladom

185/55R15 82H SPT BLURESPONSE

DUNLOP

185/55R15 82H SPT BLURESPONSE

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

66,00 € 75,70 €

skladom

12.5/80-18 14PR TT KNK48 144 A8

OZKA (Seha)

12.5/80-18 14PR TT KNK48 144 A8

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

139,95 € 179,80 €

skladom

7.00-12 134A5  14PR PT Heavy Duty

BKT

7.00-12 134A5 14PR PT Heavy Duty

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

126,96 €

skladom

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR  Komplet TR13

KENDA

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR Komplet TR13

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

35,40 € 45,00 €

skladom

25x10.00-12 50J  6PR TL Wing E-Mark

BKT

25x10.00-12 50J 6PR TL Wing E-Mark

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

79,90 €

skladom

10-16.5 10PR  POWER GRIP HD

KENDA

10-16.5 10PR POWER GRIP HD

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

132,50 € 155,00 €

skladom