57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

315/70R22.5 DRD2 154L152M M+S 3PMSF

DEBICA

315/70R22.5 DRD2 154L152M M+S 3PMSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

336,00 € 438,00 €

skladom

5.00-8 10PR  K610 Kinetics

KENDA

5.00-8 10PR K610 Kinetics

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

68,89 € 82,40 €

skladom

12-16.5 12PR HULK L-5

ALLIANCE

12-16.5 12PR HULK L-5

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

248,71 € 312,00 €

skladom

R8000UT 460/70R24 TL 159A8 XL

FIRESTONE

R8000UT 460/70R24 TL 159A8 XL

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

649,00 € 754,30 €

skladom

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

475,00 € 555,00 €

skladom

25x10.00-12 P390 6PR

WANDA

25x10.00-12 P390 6PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

101,23 €

skladom

5.50-16 86A6  6PR TT TF-8181

BKT

5.50-16 86A6 6PR TT TF-8181

  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

49,20 € 96,00 €

2-3 dni

12.5/80-18 148A8 16PR TL AW-702

BKT

12.5/80-18 148A8 16PR TL AW-702

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

203,52 € 205,00 €

skladom

460/70R24 Agro10 159A8/B TL

OZKA (Seha)

460/70R24 Agro10 159A8/B TL

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

495,00 € 596,31 €

skladom

18x8.50-8 K505 TL 8PR 76A4

KENDA

18x8.50-8 K505 TL 8PR 76A4

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

55,50 €

skladom

9.5-24 112A6  8PR TT TR135

BKT

9.5-24 112A6 8PR TT TR135

  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

139,80 € 196,00 €

skladom

7.00-12 134A5 14PR PL 801

BKT

7.00-12 134A5 14PR PL 801

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

129,60 € 146,32 €

skladom

460/70R24 159A8/159B TL 585 (17.5LR24)

ALLIANCE

460/70R24 159A8/159B TL 585 (17.5LR24)

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

705,76 € 896,00 €

2-3 dni

18.4-38 153A6  12PR TT TR135

BKT

18.4-38 153A6 12PR TT TR135

  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

594,84 € 823,00 €

2-3 dni

7.00-12 16PR  K610 Kinetics

KENDA

7.00-12 16PR K610 Kinetics

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

159,60 € 187,60 €

skladom