57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

6.50-10 12PR  K610 Kinetics

KENDA

6.50-10 12PR K610 Kinetics

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

110,90 €

skladom

15x6.00-6 6PR TL K500

KENDA

15x6.00-6 6PR TL K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

25,10 €

skladom

385/65R22,5 TR-1 Ast PR TL

CORDIANT (Tyrex)

385/65R22,5 TR-1 Ast PR TL

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

337,90 €

skladom

11.00R20 I-68A 150K 16PR TT M+S

KAMA

11.00R20 I-68A 150K 16PR TT M+S

  • TIP
  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

245,00 € 256,00 €

skladom

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

429,95 € 480,00 €

skladom

AGRI STAR II 420/85R28 139D TL

ALLIANCE

AGRI STAR II 420/85R28 139D TL

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

525,42 € 596,00 €

8-14 dní

215/65R16 98H ESKIMO_HP2

SAVA

215/65R16 98H ESKIMO_HP2

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

76,58 €

skladom

24x12.00-12 8PR TL Super Turf K500

KENDA

24x12.00-12 8PR TL Super Turf K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

81,90 € 112,00 €

skladom

12.5/80-18 148A8 16PR TL AW-702

BKT

12.5/80-18 148A8 16PR TL AW-702

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

168,81 € 205,00 €

skladom

4.00-4 4PR TT ST28 Komplet

DELI

4.00-4 4PR TT ST28 Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

13,70 €

skladom

15x6.00-6 K358 TT 6PR Set

KENDA

15x6.00-6 K358 TT 6PR Set

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

25,08 €

skladom

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

CORDIANT (Tyrex)

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

319,50 € 329,00 €

skladom

195R14C 106/104P TRENTA MS

SAVA

195R14C 106/104P TRENTA MS

  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

65,90 €

skladom

10.0/75-15.3 123 A6 10PR TT VL30 ASHK

ASHK

10.0/75-15.3 123 A6 10PR TT VL30 ASHK

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

117,47 € 131,00 €

skladom

7.00-12 16PR  K610 Kinetics

KENDA

7.00-12 16PR K610 Kinetics

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

139,85 € 187,60 €

skladom