57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontaktne údaje:

GUMEX Slovakia
Cabajská 25A
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1020407135
IČ DPH: SK1020407135

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

K538 Executioner  25x8.00-12 43L 6PR TL

KENDA

K538 Executioner 25x8.00-12 43L 6PR TL

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

83,00 € 104,50 €

skladom

6.00-9 TUSKER EasyFIT

STARCO

6.00-9 TUSKER EasyFIT

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

123,00 € 163,00 €

skladom

460/70 R24 DURAFORCE UTILITY TL 159A

FIRESTONE

460/70 R24 DURAFORCE UTILITY TL 159A

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

681,43 €

2-3 dni

8.25R20 10PR 125J U-2 M+S

KAMA

8.25R20 10PR 125J U-2 M+S

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

114,50 € 149,00 €

skladom

10-16.5 10PR  POWER GRIP HD

KENDA

10-16.5 10PR POWER GRIP HD

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

132,50 € 155,00 €

skladom

16.9-30 16PR TL IND80 Ozka

OZKA (Seha)

16.9-30 16PR TL IND80 Ozka

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

444,00 € 530,00 €

skladom

315/80R22.5 NF201 156K

KAMA

315/80R22.5 NF201 156K

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

285,60 € 338,00 €

skladom

4.80/4.00-8 4PR K357

KENDA

4.80/4.00-8 4PR K357

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

22,80 €

skladom

SP252 435/50R19.5 160J

DUNLOP

SP252 435/50R19.5 160J

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

429,00 € 506,00 €

skladom

16x6.50-8 6PR TL K358 59/70A4

KENDA

16x6.50-8 6PR TL K358 59/70A4

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

22,80 € 31,00 €

skladom

NT101 385/65R22.5 164K

KAMA

NT101 385/65R22.5 164K

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

302,75 € 340,00 €

skladom

D HR4 295/60R22.5 152L

MATADOR

D HR4 295/60R22.5 152L

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

308,00 €

skladom

18x8.50-8 K505 TL 8PR 76A4

KENDA

18x8.50-8 K505 TL 8PR 76A4

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

39,75 €

skladom

11.00R20 I-68A 150K 16PR TT M+S

KAMA

11.00R20 I-68A 150K 16PR TT M+S

  • TIP
  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

196,87 € 238,00 €

skladom

12.5/80-18 145A8  14PR TT IM04

MITAS

12.5/80-18 145A8 14PR TT IM04

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

199,98 € 246,00 €

skladom