57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

9.00-20 14 PR 140B TT EM-936 (NB 38 ) E2, BAGGER

BKT

9.00-20 14 PR 140B TT EM-936 (NB 38 ) E2, BAGGER

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

288,43 €

2-3 dni

RT 851 14.9LR20 119A8/119B  TL

BKT

RT 851 14.9LR20 119A8/119B TL

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

404,19 €

2-3 dni

420/70R30 AGRI STAR II 134D TL

ALLIANCE

420/70R30 AGRI STAR II 134D TL

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

610,68 €

2-3 dni

MP-600 400/70-24 18PR TL 158A8/157B

BKT

MP-600 400/70-24 18PR TL 158A8/157B

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

494,82 €

2-3 dni

8.3R44 126A8/126D TL 350

ALLIANCE

8.3R44 126A8/126D TL 350

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

459,14 €

2-3 dni

600/50-22.5 167A2/159A8 TT 20PR Forestar 644 III

ALLIANCE

600/50-22.5 167A2/159A8 TT 20PR Forestar 644 III

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

1 597,06 €

2-3 dni

365 Agristar 540/65R34   155 A8/152 D TL

ALLIANCE

365 Agristar 540/65R34 155 A8/152 D TL

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

945,34 €

2-3 dni

14.9-24 AT 625 145A8 12PR

BKT

14.9-24 AT 625 145A8 12PR

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

506,57 €

2-3 dni

VF480/80R50 AGRIFLEX 354+ 179D TL

ALLIANCE

VF480/80R50 AGRIFLEX 354+ 179D TL

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

2 450,01 €

2-3 dni

250/80R16 126 A8/123 D TL Multiuse 550

ALLIANCE

250/80R16 126 A8/123 D TL Multiuse 550

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

375,29 €

2-3 dni

380/85R34 137A8/B TL RT855

BKT

380/85R34 137A8/B TL RT855

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

545,47 €

2-3 dni

VF 380/105R50 Agrimax Spargo 179D

BKT

VF 380/105R50 Agrimax Spargo 179D

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

1 901,80 €

2-3 dni

480/70R30 AGRI STAR II 141D TL

ALLIANCE

480/70R30 AGRI STAR II 141D TL

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

637,08 €

2-3 dni

340/65R18 145E TL 571 Steel belted

ALLIANCE

340/65R18 145E TL 571 Steel belted

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

408,01 €

2-3 dni

8.3R36 118A8/118D TL 350

ALLIANCE

8.3R36 118A8/118D TL 350

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

443,07 €

2-3 dni