57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

23.1-26 168A8  16PR TL 330

ALLIANCE

23.1-26 168A8 16PR TL 330

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

986,49 €

2-3 dni

540/65R30 161A8/156D TL Ridemax IT 697 M+S

BKT

540/65R30 161A8/156D TL Ridemax IT 697 M+S

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

1 255,39 €

2-3 dni

AGRI STAR II 320/85R20 119D TL

ALLIANCE

AGRI STAR II 320/85R20 119D TL

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

279,00 €

2-3 dni

16.9-24 329 Golf 133A8 8PR TL

ALLIANCE

16.9-24 329 Golf 133A8 8PR TL

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

619,16 €

2-3 dni

AW-702 14.5(/80)-18 12PR  155 A8 TT

BKT

AW-702 14.5(/80)-18 12PR 155 A8 TT

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

346,32 €

2-3 dni

440/65R28 141A8/138D TL RT657

BKT

440/65R28 141A8/138D TL RT657

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

662,59 €

2-3 dni

19.0/45-17 16PR 134A8/147A8 TT AS 504

BKT

19.0/45-17 16PR 134A8/147A8 TT AS 504

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

313,08 €

2-3 dni

Multimax MP 527 500/70R24 TL 164A8/164B

BKT

Multimax MP 527 500/70R24 TL 164A8/164B

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

883,71 €

2-3 dni

385/55r22.5 MTR96 160K TL 3PMSF

DYNAMO

385/55r22.5 MTR96 160K TL 3PMSF

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

364,63 € 439,70 €

2-3 dni

620/70R42 173A8/170B TL 360

ALLIANCE

620/70R42 173A8/170B TL 360

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

1 730,39 €

2-3 dni

AGRI STAR II 380/85R28 133D TL

ALLIANCE

AGRI STAR II 380/85R28 133D TL

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

429,81 €

2-3 dni

AW 708 19.0/45-17 22PR TL 152A8

BKT

AW 708 19.0/45-17 22PR TL 152A8

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

280,20 €

2-3 dni

315/80R22.5 DMSS 156M+S

DEBICA

315/80R22.5 DMSS 156M+S

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

389,52 € 463,71 €

skladom

23.5-25 177B  20PR TL 318

ALLIANCE

23.5-25 177B 20PR TL 318

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

1 412,43 €

2-3 dni

550/60-22.5 169A8/165B 18PR TL FL 648

BKT

550/60-22.5 169A8/165B 18PR TL FL 648

  • Doprava ZADARMO

Hodnotenie: 0/5

557,67 €

2-3 dni