57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontaktne údaje:

GUMEX Slovakia
Cabajská 25A
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

16x6.50-8 6PR TL K358 59/70A4

KENDA

16x6.50-8 6PR TL K358 59/70A4

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

22,80 € 31,00 €

skladom

CARGO 4 385/65R22.5 HL 164K M+S

SAVA

CARGO 4 385/65R22.5 HL 164K M+S

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

305,89 € 356,00 €

skladom

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR  Komplet TR13

KENDA

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR Komplet TR13

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

35,40 € 45,00 €

skladom

380/85R24 131A8/128B TL RT855

BKT

380/85R24 131A8/128B TL RT855

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

419,60 €

2-3 dni

SP446 315/70R22.5  154L/152M 3PSF

DUNLOP

SP446 315/70R22.5 154L/152M 3PSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

391,94 € 454,00 €

skladom

20x10.00-10 6PR TL K500

KENDA

20x10.00-10 6PR TL K500

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

44,80 €

skladom

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

388,50 € 480,00 €

skladom

16.0/70-20 16PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.0/70-20 16PR TL IND80

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

306,90 € 375,00 €

skladom

4.10/3.50-6 4PR BLOCK TT Set

DELI

4.10/3.50-6 4PR BLOCK TT Set

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

14,90 € 18,00 €

skladom

K500 18x6.50-8 66A4 TL 6PR

KENDA

K500 18x6.50-8 66A4 TL 6PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

31,98 € 46,00 €

8-14 dní

K500 11x4.00-4 30A4 TL 4PR

KENDA

K500 11x4.00-4 30A4 TL 4PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

12,95 €

skladom

SP252 435/50R19.5 160J

DUNLOP

SP252 435/50R19.5 160J

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

445,00 € 506,00 €

skladom

12.5/80-18 (340/80-18) 14PR TL IND80 146A8

OZKA (Seha)

12.5/80-18 (340/80-18) 14PR TL IND80 146A8

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

195,80 € 239,90 €

skladom

Executioner K538 25x10.00-12 50L  TL 6PR

KENDA

Executioner K538 25x10.00-12 50L TL 6PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

87,00 € 116,00 €

skladom

12.5/80-18 14PR TT KNK48 144 A8

OZKA (Seha)

12.5/80-18 14PR TT KNK48 144 A8

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

139,95 € 179,80 €

skladom