57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR  Komplet TR13

KENDA

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR Komplet TR13

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

35,40 € 45,00 €

skladom

4.00-4 4PR TT ST28 Komplet

DELI

4.00-4 4PR TT ST28 Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

13,70 €

skladom

12-16.5 12PR  ROCK GRIP  HD

KENDA

12-16.5 12PR ROCK GRIP HD

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

199,95 € 235,00 €

skladom

16.0/70-20 16PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.0/70-20 16PR TL IND80

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

306,90 € 375,00 €

na dotaz

4.10/3.50-6 4PR BLOCK TT Set

DELI

4.10/3.50-6 4PR BLOCK TT Set

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

14,90 € 18,00 €

skladom

15x6.00-6 6PR TL K500

KENDA

15x6.00-6 6PR TL K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

23,80 €

skladom

7.00-12 134A5 14PR PT Heavy Duty SET

BKT

7.00-12 134A5 14PR PT Heavy Duty SET

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

132,00 €

skladom

18x8.50-8 K505 TL 8PR 76A4

KENDA

18x8.50-8 K505 TL 8PR 76A4

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

39,75 €

skladom

4.80/4.00-8 4PR K357

KENDA

4.80/4.00-8 4PR K357

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

22,80 €

skladom

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

CORDIANT (Tyrex)

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

264,55 € 329,00 €

skladom

6.00-9 12PR  K610 Kinetics

KENDA

6.00-9 12PR K610 Kinetics

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

76,20 € 82,00 €

skladom

205/55R16 91H UltraGrip 9+ MS

GOODYEAR

205/55R16 91H UltraGrip 9+ MS

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

86,95 €

skladom

195/65R15 91T WinterContact TS860

CONTINENTAL

195/65R15 91T WinterContact TS860

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

59,50 € 61,00 €

skladom

SP446 315/70R22.5  154L/152M 3PSF

DUNLOP

SP446 315/70R22.5 154L/152M 3PSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

391,94 € 454,00 €

na dotaz

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 (440/80-28) 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

388,50 € 480,00 €

skladom