57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontaktne údaje:

GUMEX Slovakia
Cabajská 25A
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

205/55R16 91T WINTER SPT 5

DUNLOP

205/55R16 91T WINTER SPT 5

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

80,90 €

skladom

4.80/4.00-8 4PR K357

KENDA

4.80/4.00-8 4PR K357

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

22,80 €

skladom

K538 Executioner  25x8.00-12 43L 6PR TL

KENDA

K538 Executioner 25x8.00-12 43L 6PR TL

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

83,00 € 104,50 €

skladom

245/70R19.5 NF201 136L

KAMA

245/70R19.5 NF201 136L

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

162,50 € 196,00 €

skladom

195/55R15 85V SPT BLURESPONSE

DUNLOP

195/55R15 85V SPT BLURESPONSE

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

80,58 € 83,92 €

skladom

25x8.00-12 43J  6PR TL Wing E-Mark

BKT

25x8.00-12 43J 6PR TL Wing E-Mark

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

71,50 €

skladom

12.5/80-18 (340/80-18) 14PR TL IND80 146A8

OZKA (Seha)

12.5/80-18 (340/80-18) 14PR TL IND80 146A8

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

194,50 € 239,90 €

skladom

16x6.50-8 6PR TL K500

KENDA

16x6.50-8 6PR TL K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

24,95 € 48,00 €

2-3 dni

205/55R16 91H WINTER SPT 5

DUNLOP

205/55R16 91H WINTER SPT 5

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

81,90 €

skladom

SP444 245/70R19.5 136M

DUNLOP

SP444 245/70R19.5 136M

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

229,95 € 298,00 €

skladom

TL10+ 435/50R19.5 eCube MAX 160J

HANKOOK

TL10+ 435/50R19.5 eCube MAX 160J

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

429,00 € 473,00 €

skladom

185/60R15 84H EFFIGRIP PERF

GOODYEAR

185/60R15 84H EFFIGRIP PERF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

59,85 € 70,31 €

skladom

185/60R14 82H EFFIGRIP PERF

GOODYEAR

185/60R14 82H EFFIGRIP PERF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

48,00 € 52,00 €

skladom

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

CORDIANT (Tyrex)

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

279,98 € 329,00 €

skladom

12.5/80-18 14PR TT KNK48 144 A8

OZKA (Seha)

12.5/80-18 14PR TT KNK48 144 A8

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

139,95 € 179,80 €

skladom