57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

400/60-15.5 18PR TL KNK56

OZKA (Seha)

400/60-15.5 18PR TL KNK56

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

165,90 € 230,00 €

skladom

Executioner K538 25x10.00-12 50L  TL 6PR

KENDA

Executioner K538 25x10.00-12 50L TL 6PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

97,00 € 116,00 €

skladom

4.00-4 6PR TT Block Komplet

DELI

4.00-4 6PR TT Block Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

14,60 € 17,80 €

skladom

16.0/70-20 16PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.0/70-20 16PR TL IND80

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

306,90 € 375,00 €

skladom

10-16.5 10PR  ROCK GRIP  HD

KENDA

10-16.5 10PR ROCK GRIP HD

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

147,85 € 186,00 €

skladom

195/65R15 91H EFFIGRIP PERF 2

GOODYEAR

195/65R15 91H EFFIGRIP PERF 2

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

57,54 €

skladom

4.10/3.50-4 4PR TT S-356 Komplet

DELI

4.10/3.50-4 4PR TT S-356 Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

11,90 € 18,20 €

skladom

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

CORDIANT (Tyrex)

295/60R22.5 DL-1 Professional 150L

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

268,50 € 329,00 €

skladom

20x10.00-8 6PR TL K500

KENDA

20x10.00-8 6PR TL K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

44,30 €

skladom

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR  Komplet TR13

KENDA

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR Komplet TR13

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

35,40 € 45,00 €

skladom

12.00R20 150J 16PR TT ID304 M+S

KAMA

12.00R20 150J 16PR TT ID304 M+S

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

242,50 € 278,00 €

skladom

16x6.50-8 6PR TL K500

KENDA

16x6.50-8 6PR TL K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

27,60 € 48,00 €

skladom

195/65R15 91T UltraGrip 9+ MS

GOODYEAR

195/65R15 91T UltraGrip 9+ MS

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

59,90 €

skladom

20x10.00-10 6PR TL K500

KENDA

20x10.00-10 6PR TL K500

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

44,80 €

skladom

11.00R20 I-68A 150K 16PR TT M+S

KAMA

11.00R20 I-68A 150K 16PR TT M+S

  • TIP
  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

219,50 € 256,00 €

skladom