57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontaktne údaje:

GUMEX Slovakia
Cabajská 25A
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

185/60R15 84H EFFIGRIP PERF

GOODYEAR

185/60R15 84H EFFIGRIP PERF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

59,85 € 70,31 €

skladom

K538 Executioner  25x8.00-12 43L 6PR TL

KENDA

K538 Executioner 25x8.00-12 43L 6PR TL

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

83,00 € 104,50 €

skladom

15x6.00-6 6PR TL ST50

DELI

15x6.00-6 6PR TL ST50

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

19,60 € 25,00 €

skladom

SP444 245/70R19.5 136M

DUNLOP

SP444 245/70R19.5 136M

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

229,95 € 298,00 €

skladom

11.00R20  I-111 149J 16PR TT M+S

KAMA

11.00R20 I-111 149J 16PR TT M+S

  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

194,00 € 228,00 €

skladom

24x12-12 8PR TL Super Turf K500

KENDA

24x12-12 8PR TL Super Turf K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

79,20 € 112,00 €

skladom

205/55R16 91H WINTER SPT 5

DUNLOP

205/55R16 91H WINTER SPT 5

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

81,90 €

skladom

4.00-4 K406 TT 4PR 31A4

KENDA

4.00-4 K406 TT 4PR 31A4

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

14,76 €

skladom

245/70R19.5 NF201 136L

KAMA

245/70R19.5 NF201 136L

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

162,50 € 196,00 €

skladom

Executioner K538 25x10.00-12 50L  TL 6PR

KENDA

Executioner K538 25x10.00-12 50L TL 6PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

87,00 € 116,00 €

skladom

K500 11x4.00-4 30A4 TL 4PR

KENDA

K500 11x4.00-4 30A4 TL 4PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

12,95 €

skladom

195/55R15 85V SPT BLURESPONSE

DUNLOP

195/55R15 85V SPT BLURESPONSE

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

80,58 € 83,92 €

skladom

16x6.50-8 6PR TL K358 59/70A4

KENDA

16x6.50-8 6PR TL K358 59/70A4

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

22,80 € 31,00 €

skladom

3.00-4 4PR TT Block Komplet

DELI

3.00-4 4PR TT Block Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

10,50 €

skladom

RW06 215/60R16C 103/101T

HANKOOK

RW06 215/60R16C 103/101T

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

96,90 € 105,00 €

skladom