57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

460/70R24 159A8/159B TL 585 (17.5LR24)

ALLIANCE

460/70R24 159A8/159B TL 585 (17.5LR24)

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

705,76 € 896,00 €

2-3 dni

SP346+ 315/70R22.5 156/150L 3PSF

DUNLOP

SP346+ 315/70R22.5 156/150L 3PSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

515,00 € 613,05 €

skladom

435/50R19.5 Cargo 5 160J 3PMSF

SAVA

435/50R19.5 Cargo 5 160J 3PMSF

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

498,00 € 587,00 €

skladom

315/80R22.5 ST011 156/152L 20 PR

AGATE

315/80R22.5 ST011 156/152L 20 PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

329,00 €

skladom

385/65R22.5 160K TR-1 Professional

CORDIANT (Tyrex)

385/65R22.5 160K TR-1 Professional

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

385,00 €

skladom

11.2-24 12PR TT KNK50

OZKA (Seha)

11.2-24 12PR TT KNK50

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

204,50 € 249,60 €

skladom

20x8.00-8 6PR K358 TL Turf

KENDA

20x8.00-8 6PR K358 TL Turf

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

49,46 €

skladom

4.00-4 4PR TT ST28 Komplet

DELI

4.00-4 4PR TT ST28 Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

13,70 €

skladom

4.10/3.50-4 4PR TT S-356 Komplet

DELI

4.10/3.50-4 4PR TT S-356 Komplet

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

14,80 € 21,30 €

skladom

REGIOTONN 3 385/65R22.5 HL 164K M+S 3PSF

FULDA

REGIOTONN 3 385/65R22.5 HL 164K M+S 3PSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

433,00 €

skladom

16.9-30 FarmPRO 324 137A8 8PR

ALLIANCE

16.9-30 FarmPRO 324 137A8 8PR

  • Výpredaj

Hodnotenie: 0/5

423,18 € 496,00 €

2-3 dni

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR  Komplet TR13

KENDA

K401 16x6.50-8 71/82A4 10PR Komplet TR13

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

44,80 € 56,00 €

skladom

315/70R22.5 154L DR-1 Professional

CORDIANT (Tyrex)

315/70R22.5 154L DR-1 Professional

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

384,00 € 483,25 €

skladom

SP346+ 315/60R22.5 HL 154/148L 3PMSF

DUNLOP

SP346+ 315/60R22.5 HL 154/148L 3PMSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

569,50 € 598,11 €

skladom

20x10.00-10 6PR TL K500

KENDA

20x10.00-10 6PR TL K500

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

48,95 €

skladom