57a24b9dafe8845dca92c6f70c59f7e6

Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Možnosti dopravy

Možnosti dopravy

Včasné a bezpečné doručenie zásielok sa starajú kuriérske spoločnosti DPD, Geis a UPS

Celý článok

Možnosti platby

Možnosti platby

V súčasnosti môžete v našom eshope využívať nasledujúce možnosti platby, ktoré si môžete zvoliť pri objednávaní tovaru.

Celý článok

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu

Chcete kvalitu za najlepšiu cenu? Vyberte si z produktov v akcii alebo výpredaji!

12-16.5 12PR  POWER GRIP HD

KENDA

12-16.5 12PR POWER GRIP HD

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

179,85 € 220,00 €

skladom

20x10.00-8 6PR TL K500

KENDA

20x10.00-8 6PR TL K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

44,30 €

skladom

205/55R16 91H WINTER SPT 5

DUNLOP

205/55R16 91H WINTER SPT 5

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

84,95 €

skladom

TL20 435/50R19.5 eCube 160J

HANKOOK

TL20 435/50R19.5 eCube 160J

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

425,00 € 479,00 €

skladom

16x6.50-8 6PR TL K500

KENDA

16x6.50-8 6PR TL K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

24,95 € 48,00 €

skladom

12.5/80-18 (340/80-18) 14PR TL IND80 146A8

OZKA (Seha)

12.5/80-18 (340/80-18) 14PR TL IND80 146A8

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

195,80 € 239,90 €

skladom

10.0/75-15.3 123 A6 10PR TT VL30 ASHK

ASHK

10.0/75-15.3 123 A6 10PR TT VL30 ASHK

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

99,98 € 131,00 €

skladom

205/55R16 91H UltraGrip 9+ MS

GOODYEAR

205/55R16 91H UltraGrip 9+ MS

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

86,95 €

skladom

SP346 315/70R22.5  156/150L 3PSF

DUNLOP

SP346 315/70R22.5 156/150L 3PSF

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

391,94 € 482,00 €

skladom

25x10.00-12 P390 6PR

WANDA

25x10.00-12 P390 6PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

68,38 €

skladom

25x10.00-12 P341 6PR

WANDA

25x10.00-12 P341 6PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

70,43 €

skladom

24x12.00-12 8PR TL Super Turf K500

KENDA

24x12.00-12 8PR TL Super Turf K500

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

76,50 € 112,00 €

skladom

25x8.00-12 P341 6PR

WANDA

25x8.00-12 P341 6PR

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

74,80 €

skladom

16.9-28 14PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.9-28 14PR TL IND80

  • TIP
  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

388,50 € 480,00 €

skladom

16.0/70-20 16PR TL IND80

OZKA (Seha)

16.0/70-20 16PR TL IND80

  • Akcia

Hodnotenie: 0/5

306,90 € 375,00 €

skladom