Úvod / Články / SPRÁVY a novinky / Traktorové pneumatiky PIRELLI - “znovuzrodenie”
Tlačiť

Traktorové pneumatiky PIRELLI - “znovuzrodenie”

Značka Pirelli sa po absencii od roku 1999 vracia na európsky trh Agro-pneumatík s novovzniknutým modelom PHP, ktorý je výsledkom niekoľkých rokov koordinovanej spolupráce medzi výskumnými a vývojovými centrom v meste Miláno-Bicocca a Santo Andrè v Brazílii.

Traktorové pneumatiky PIRELLI - “znovuzrodenie”

Značka Pirelli bola od roku 1936 vždy na špičkovej úrovni v odvetví poľnohospodárstva, keď sa podieľala na výrobe pneumatík pre poľnohospodárske stroje ako náhrada železných kolies na traktore. So zavedením traktorových pneumatík Cinturato pre traktory v roku 1956 sa talianska spoločnosť stala prvou, ktorá zaviedla radiálnu technológiu v tomto sektore. V roku 1984 dosiahla ďalšiu referenčnú hodnotu: prvé pneumatíky pre traktory v profilovej 70 sérii. Od roku 1999 posobila výroba agro-pneumatík Pirelli na trhu južnej Ameriky. Spoločnosť Pirelli vyrábala poľnohospodárske pneumatiky s radiálnou štruktúrou v továrni Santo Andrè s cieľom uspokojiť potreby hlavných výrobcov automobilov a poľnohospodárskych mechanizmov, pričom využila brazílsky trh.

Expandovanie v tomto sektore naďalej rástlo a v roku 2013 Pirelli začal globálny výrobný projekt, pričom sa spoločnosť rozhodla realizovať plán na opätovný vstup na agrárny trh v Európe. Šestnásť rokov po poslednom priamom predaji v Európe sa spoločnosť Pirelli vracia so špičkovým produktom s názvom PHP™l na európsky trh.

Traktorová pneumatika série PHP, sa ihneď radí do segmentu prémiových pneumatík pre poľnohospodárske vozidlá. Je vyrobená inovatívnymi konštrukčnými technikami na optimalizáciu behúňa, materiálov a štruktúr pneumatík s cieľom čo najlepšie uspokojiť potreby európskych poľnohospodárov.Tisíce testovacích hodín na poli a na ceste, ktoré boli vykonané počas posledných troch rokov, potvrdili mimoriadny výkon v rozsahu PHP vo všetkých podmienkach a aplikáciách, ktoré sú špecifické pre európsky trh. Na zabezpečenie čo najefektívnejšej konštrukcie pneumatík a využitia materiálov boli vykonané mnohé testy v laboratórnych  a exterierových podmienkach. Pre poslednú a najdôležitejšiu fázu konečného testovania z pohľadu trhu potvrdili špecializovaní predajcovia a profesionálni koncoví užívatelia vynikajúcu prevádzkovú výkonnosť nových pneumatík. Nový sortiment bol testovaný v celej Európe. V Taliansku pre trakciu, pevnosť/roztrhnutie, životnosť pneumatiky a pohodlie na ceste. V Belgicku a Holandsku sa experimentovanie zameralo na kontrolu výkonnosti pri rozsiahlom používaní poľnohospodárskych vozidiel na cestách a v teréne, a to aj v podmienkach nízkeho hustiaceho tlaku a nízkeho zhutňovania pody.

Pirelli PHP traktorové pneumatiky vyrobené pre európsky trh sa vyznačujú vynikajúcou trakciou, vynikajúcou rovnováhou medzi prevádzkovou účinnosťou v teréne, vysokým kilometrovým výkonom na ceste a nízkou spotrebou paliva, ako aj vynikajúcou životnosťou a rovnomerným opotrebením povrchu behúňa. Okrem toho výkon Pirelli PHP na ceste zaručuje maximálnu bezpečnosť jazdy a stabilitu vozidla, a to aj v najťažších podmienkach.

Krátke VIDEO

 

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu