Úvod / Články / FIRMA info / História
Tlačiť

História

História

Firma GUMEX Slovakia bola založená v roku 1993 v Nitre. Jej zakladateľ Ing. Dušan Čanky, ako absolvent Vysokej školy chemickej, odbor makromolekulárnej chémie-spracovanie plastov a kaučuku, najskôr pracoval vo Výskumnom ústave spracovania a aplikácie plastických látok, neskôr ako technický vedúci protektorovacích závodov, bol oslovený českou firmou Gumex s.r.o. , ktorá bola výrobcom traktorových protektorov, aby sa stal výhradným importérom a zástupcom jej produktov na Slovensku.

Rastom počtu spokojných zákazníkov rástla aj snaha uspokojiť ich nároky a ponuka sa rozšírila o nové pneumatiky nákladné, poľnohospodárske. Od roku 1998 firma ponúka kompletný sortiment pneumatík pre všetky druhy automobilov a snaží sa rozširovať skladové zásoby o špecifické rozmery pneumatík, ktoré sa používajú na moderných strojoch.

Okrem predaja pneumatík pre takmer všetky typy automobilov a strojov ponúkame našim klientom i vaceré súvisiace služby, ktorými doplňujeme celkové portfólio činností, ktoré sme pre zákazníkov schopní dodať.

V roku 2015 bola dokončená výstavba nového, moderného prevádkového areálu. Otvorenosť a transparentnosť smerom k svojim klientom ako metafora firemnej politiky bola východiskovou požiadavkou pre novostavbu firmy Gumex Slovakia. Výhodou novej lokality je určite poloha v zmysle marketingovom. Nachádza sa v trojuholníku vytvorenom krížením dvoch ciest, rýchlostnej cesty R1 a mestskej komunikácie Cabajská cesta. 

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu