Úvod / Články / SPRÁVY a novinky / Firestone Maxi Traction Combine - pneumatiky na traktor
Tlačiť

Firestone Maxi Traction Combine - pneumatiky na traktor

Nová pneumatika Firestone Maxi Traction Combine. Extrémna spoľahlivosť a odolnosť s vysokou nosnosťou

Firestone Maxi Traction Combine - pneumatiky na traktor

Firestone uviedol na trh novú pneumatiku Maxi Traction Combine, ktorá vychádza v ústrety potrebám súčasných poľnohospodárov. Táto spoľahlivá pneumatika eliminuje prestoje počas zberu, vyznačuje sa veľmi vysokou nosnosťou, ktorú vyžadujú čoraz ťažšie zberové stroje, a obmedzuje nežiaduce zhutnenie pôdy na minimum.

Vysoká nosnosť s ohľadom na dlhodobé cyklické zaťaženie
Po celom svete sa prejavuje trend zväčšovania poľnohospodárskych strojov , takže aj u pneumatík pre kombajny je kľúčovým faktorom nosnosť . Konštrukcia pneumatík Firestone Maxi Traction Combine počíta s hmotnosťou zásobníkov zrna s objemom až 12 500 litrov . Tomuto zaťaženie je prispôsobená vystužená kostra pneumatík .

" Pneumatika Maxi Traction Combine je na vrchole svojej triedy najmä z hľadiska cyklického prevádzky na poliach . Pri vyššom tlaku vzduchu v pneumatike je možné na poli dosiahnuť zvýšenie cyklického zaťaženia až o 70 % v porovnaní s normálnym maximálnym zaťažením . To výrazne zvyšuje efektivitu práce v poľnohospodárstve , " hovorí Harald Van Ooteghem , vedúci marketingového plánovania obchodnej jednotky Commercial Business Unit spoločnosti Bridgestone Europe .

Spoľahlivosť a efektivita za všetkých podmienok
Nevyhnutné je správne načasovanie : počas iba niekoľkých dní musia byť zozbierané plody mnohých mesiacov práce , takže prestoje je nutné eliminovať za akúkoľvek cenu . Vďaka optimalizovanej kostre pneumatiky a použitie zmesou odolných voči prerezaniu odolávajú poľnohospodárske pneumatiky Firestone náročným podmienkam pri neustále sa meniacom zaťažení . Špeciálna konštrukcia bočníc umožňuje väčšiu pružnosť , ktorá zväčšuje styčnú plochu pneumatiky . To má za následok nielen pomalé a rovnomerné opotrebenie pneumatiky , ale tiež nižšiu mieru zhutňovania pôdy týmto obrovským zaťažením .

Pneumatika Maxi Traction Combine disponuje jedinečným dezénom s technológiou Dvojakého uhla vyvinutou spoločnosťou Firestone . Toto riešenie zvyšuje trakciu , obmedzuje narušovanie pôdy a zlepšuje samočistiace schopnosti . To všetko umožní poľnohospodárom obhospodáriť väčšiu plochu za kratšiu dobu , a zvýšiť tak produktivitu pri súčasnej ochrane pôdy pre budúcnosť .

Pneumatika Firestone Maxi Traction Combine je v súčasnosti k dispozícii na trhoch náhradnej spotreby a originálnej výbavy v niekoľkých rozmeroch . Viac informácií o tomto novom produkte nájdete na novej webovej stránke značky Firestone na adrese www.firestone.eu/agri

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu