Úvod / Články / SPRÁVY a novinky / Debica Presto UHP2 - novinka v segmente UHP osobné pneu
Tlačiť

Debica Presto UHP2 - novinka v segmente UHP osobné pneu

Za výkonnú pneumatikou s predĺženým kilometrovým najazdených stojí pokročilá technológia. Vedúci poľský výrobca pneumatík Debica uvádza na trh svoju najnovšiu vysoko výkonnú (UHP) letnú pneumatiku Presto UHP2. Náročným vodičom, ktorí hľadajú výkonnosť za konkurencieschopnú cenu, ponúka novinka vďaka pokročilej technológii dlhší kilometrový výkon.

Debica Presto UHP2 - novinka v segmente UHP osobné pneu

Dezén behúňa pneumatík Presto UHP2 je opatrený vysokým počtom hrán (celkovo je ich na jednej pneumatike 340), ktoré prerezávajú vodný film na vozovke a zaručujú tak veľmi dobrú ovládateľnosť a brzdné vlastnosti na mokrom povrchu. Zaoblená vonkajšie ramená sú okrem toho skonštruované tak, aby efektívne rozptyľovala vodu a znižovala tým nebezpečenstvo aquaplaningu. Dezén "Uniform Contact Pressure" rozkladá tlak po celej oblasti styku behúňa s vozovkou a zaisťuje tak rovnomerné opotrebovávanie a dlhší kilometrový výkon. Pätnej páska s optimalizovanou hodnotou valivého odporu znižuje spotrebu paliva tým, že obmedzuje stratu energie v okrajoch pneumatík a rieši tak dôležitá požiadavka zákazníkov, ktorí sa rozhodujú pre nákup pneumatík značky Dębica. Asymetrický dezénu behúňa s tuhším vonkajším rebrom prináša vynikajúcu schopnosť brzdenia na suchu.

"Konštruktéri značky Debica tesne spolupracovali, aby mohli ponúknuť vysoko výkonnú, odolnou pneumatiku za dostupnú cenu. Pokročilá technológia obsiahnutá v tejto novej UHP pneumatike sľubuje zákazníkom ako výhodnú kúpu, tak aj dobrý pocit pri riadení, "povedal Martijn De Jonge, produktový riaditeľ osobných pneumatík spoločnosti Goodyear v Európe, na Blízkom východe a v Afrike.

Pneumatiky Debica Presto UHP2 budú na trhu v 21 rozmeroch, ktoré pokrývajú približne 50% trhu letných UHP pneumatík.

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu