Úvod / Články / PNEUSERVIS / Pneuservis GUMEX Slovakia
Tlačiť

Pneuservis GUMEX Slovakia

Pneuservis ako sa len tak nevidí.


Pneuservis GUMEX Slovakia

Ponúkame novú skúsenosť, pokiaľ ide o štýl, kvalitu a poradenstvo. 

  • exkluzívne priestory
  • čistota
  • najmodernejšie technológie a stroje (ako jediný na Slovensku), bezproblémové/automatické prezúvanie nizkoprofilových a RunFlat pneumatík
  • kalibrované vybavenie 
  • ciachované tlakomery a momentové klúče
  • odbornosť, profesionalita a kvalita

 

HUNTER TCR1 Revolution

Revolučná plne-automatická prezúvačka pneumatík najnovšej generácie, kompletne vyvinutá a vyrobená v USA.

Pneuservis GUMEX Slovakia HUNTER TCR1 Revolution

Patentovaný, plne automatický prezúvací proces tohto zariadenia umožňuje majiteľovi využiť všetky jeho technické vymoženosti.

Automatika zvyšuje bezpečnosť obsluhy a eliminujú sa nebezpečné situácie.

REVOLUTION taktiež výrazne zvyšuje bezpečnosť ráfov a pneumatík, pretože všetky prvky dotýkajúce sa ráfu sú plastové.

Softvér takisto sústavne monitoruje pozíciu TPMS a umožňuje montáž aj demontáž pneumatiky v „nebezpečnej“ pozícii.

REVOLUTION bol jedným z najvyhľadávanejších nových technologických produktov výstavy SEMA.

 

 
 
 
  • Automaticky pracujúce a rotujúce pomocné prvky s plastovou ochranou žiadny kovový dotyk ráfu počas celého cyklu prezutia.
  • Maximálna ochrana proti poškodeniu disku a pneumatiky.
  • Bezpečné prezúvanie nízkoprofilových pneumatík
  • Rýchle prezúvanie RUN-FLAT / dojazdových pneu bez námahy.
  • Vyzúvanie bez použitia montážnej páky - bez dotyku disku

 

 

HUNTER GSP9700 Road Force Touch

Vrchol vyvažovacej technológie. Kompletná diagnostika kolesa dotykom prsta! Zariadenie pre diagnostiku vibrácií, merania síl v kolese a vyvažovanie kolies

Nespočetné množstvo ocenení vďaka patentom, použitých len na tomto zariadení:

Technológia vyvažovania SmartWeight ™ Patentovaná technológia SmartWeight redukuje hmotnostť použitých závaží až o 40% (bez ohľadu na typ použitých závaží) bez nutnosti kontrolných rotácií. Táto nová technológia kalkukuje korekčné hmoty pomocou zmerania a vyhodnotenia statických a dynamických síl zpôsobujúcich vibrácie (nie nevyvážených hmôt!). Vďaka modernej konštrukcii zavesenia kolies sú vozidlá viac citlivé na vibrácie spôsobené statickým nevývažkom. Naviac, dnešné hliníkové ráfiky, vďaka väčšej  šírke vyžadujú väčšie hmoty pre kompenzáciu rovnakého nevývažku než úzke oceľové ráfiky. Program SmartWeight vyhodnocuje nezávisle statické a dynamické sily, pre obe sily uplatňuje samostatné tolerancie a kalkuluje korekčné hmoty pre elimináciu vibračných síl, okrem nevyvážených hmôt. Program ukladá dáta všetkých vyvážení a zobrazuje kumulatívnu úsporu závaží.

Road Force Measurement ® - zariadenie simuluje jazdnú skúšku pomocou valca pritlačovaného ku kolesu silou 635 kg. V priebehu testovacej rotácie meria radiálne a axiálne sily vyvodené kolesom pod zaťažením. Zariadenie identifikuje vibrácie spôsobené zmenou radiálnej sily až do tretej harmonickej.Nevyvážená hmota kolesa predstavuje len časť problému s vibráciami. Daľším zdrojom možných vibrácií môže byť hádzavosť ráfika/pneumatiky a taktiež nehomogenita pneumatiky. Tá je spôsobená nerovnomernosťami v tuhosti behúňa a bokov pneumatiky. Tieto veličiny bolo doteraz možné merať len vo výrobných závodoch na zariadeniach pre servisnú úroveň nedostupných.

Force Matching ® - kompenzácia miesta nehomogenity pneumatiky miestom hádzavosti ráfiku pootočením pneumatiky voči ráfiku – pozor, to nie je to isté čo kompenzácia nevyvážených hmôt! Takto možno eliminovať vibrácie iba v prvej harmonicky.  GSP 9700 vypočíta o koľko sa silový účinok zmenší ešte pred použitím tohto riešenia.

Meranie priečnych síl  StraightTrak ® Ťah vozidla do strane je jeden z najhoršie riešiteľných problémov. Za predpokladu správneho nastavenia geometrie vozidla je ťah vozidla do strany zpôsobený silami v pneumatikách. Tieto sily nie je možné diagnostikovať pri vyvažovaní kolesa alebo nastavovaní geometrie. GSP 9700 zmerá bočné sily, ktoré spôsobujú jednotlivé kolesá a navrhne umiestnenie kolies na vozidle tak, aby ťah vozidla do strane bol čo najmenší.

Hammer Head ® - laserový zameriavací systém odstraňuje nepresnosti v umiestnení závažia a rampa zároveň slúži na výborné osvetlenie pracovného prietoru.

SplitWeight a SplitSpoke ® - programy pre optimalizáciu veľkosti, umiestenia a rozdelenia závaží za lúče ráfika.

Dataset ® - vnútorné a vonkajšie ramená urýchľujú zadanie parametrov kolesa (automaticky meria kolesá do 30“ priemeru), zároveň slúžia pre meranie hádzavosti ráfikov a presne určujú umiestnenie závaží. Nožný multifunkčný pedál potvrzuje parametre kolesa a zároveň blokuje otáčanie kolesa.

BDC Laser – správne miesto pre umiestnenie závaží na ráfiku označuje laserový lúč.

 

DRESTER MONZA

Umývačka kolies - je zariadenie na umývanie kolies s patentovanou metódou umývania pomocou tlakovej vody s plastovým granulátom. Profesionálne ergonomická umývacia stanica s vynikajúcimi čistiacimi výsledky vyvinutá a vyrobená vo Švédsku, s optimálnou geometriou trysiek pre efektívne čistenie.

Toto umývacie zariadenie patrí medzi špičku v oblasti umývania kolies a je nevyhnutné pre udržanie kvality a presnosti vyvažovania namontovaných pneumatík a čistoty prevádzky.

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu