Úvod / Články / FIRMA info / Kto sme a prečo to robíme
Tlačiť

Kto sme a prečo to robíme

Kto sme a prečo to robíme

GUMEX Slovakia je majiteľom vedená rodinná firma, ktorá sa koncentruje na predaj pneumatík so sidlom v Nitre. Odborné poradenstvo, správny výber produktu, rýchlosť dodania a priaznivé ceny sú hlavným dôvodom, prečo si udržiavame verných zákazníkov a neustále získavame nových. Náš sortiment v tomto segmente sa rokmi rozrástol na kopletnu ponuku pneumatík rozličných kvalitných výrobcov a značiek.

Princíp rodiny a s tým spojená hodnota ovplyvňuje firmu a formuje rozdiel GUMEX-u od anonymných podnikov a ostatných predajcov pneumatík.

GUMEX Slovakia bol, je a bude vždy riadená samotným majiteľom. Naš sortiment je skutočne široký, tým sme chránený pred marketingovým vplyvom jednotlivých firiem a ponuka je šitá na špecifické požiadavky zákazníka. Vďaka tomu ostávame nezávislý.

Orientácia na zákazníka stojí na prvom mieste. Každý zákazník, bez rozdielu – či je veľký alebo malý odberateľ, starý alebo mladý, chudobný alebo bohatý- bude priateľsky, rýchlo a kompetentne-odborne obslúžený. Základom nášho úspechu je v dôveryhodný vzťah so zákazníkom, dosiahnutý spoľahlivou prácou s veľkým dôrazom na jeho bezpečnosť s ktorou súvisí naša obchodná stratégia, ponúkať len overenú kvalitu a vyhýbať sa rizikovým značkám.
 

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Kontakt:

GUMEX Slovakia
Cabajská 21/25
949 01 Nitra
Slovensko

Tel.: 037 / 652 65 89
Mobil: 0903 433 275

E-mail: info@gumexslovakia.sk

IČO: 33639477
DIČ: 1029007881
IČ DPH: SK1029007881

Kde nás nájdete?  - klikni na Mapu